Vi forhandler ELCO gasfyr fra Gastech Energi, som er en del af det Tyske brand ELCO. Gastech Energi er Danmarks største private service udbyder i varmebranchen, og har siden 1992 været markedsledende i gasservice og handel med kvalitets gasfyr.
ELCO har gennem 80 år været forgangsbillede og markedsledere inden for gasbrændere, kedler, gasfyr og solvarme. I Europa er der installeret mere end 1,7 millioner ELCO varmesystemer.

 

Lidt smartere

Som standard leveres ELCO THISION gasfyret med WiFi modul. Med Wifi modulet kan du tilgå Remocon styringen mens du er på farten, via din smartphone eller tablet. Du har blandt andet mulighed for at sætte kedlen på ferie mode, ændre natsænknings programmer, eller sågar booste varmtvandsbeholder ydelsen.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thision i køkken

ELCO THISION MINI

ELCO THISION MINI er en lille væghængt kvalitets gaskedel, som fås i 3 størrelser som passer til langt de fleste hustyper.

ELCO THISION MINI er trods sit kompakte design udstyret med avanceret kondenserende forbrændings teknologi, som sikrer dig den lavest mulige varmeregning, og skåner miljøet med en perfekt forbrænding. Samtidig er den kritiske varmeveksler udført i rustfrit stål som garantere dig lang problemfri drift.

Din nye varmemester

Som standard leveres ELCO THISION MINI gasfyret med den intelligente klimastyring Remocon. Remocon styringen tilpasser automatisk gaskedlens drift ud fra husets energibehov og udetemperatur. Det betyder at den kondenserende drift optimeres, mens du spare overvejelserne om hvor højt der skal skrues op for varmen. Remocon styringen har en simpel brugerflade og dansk sprog

Elco Remcon Smart rund

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elco-aeropur-varmepumpe u bagr

Fremtidssikrede varmeløsninger

Hybrid teknologi gør dig klar til Fremtiden: Som noget helt ekstra ordinært kan alle THISION MINI kedler med den indbyggede Remocon styring som er standard, sammenkobles i en unik hybridløsning sammen med en ELCO luft-vandvarmepumpe. Remocon styringen beregner via en avanceret formel, forholdet mellem gaspris, elpris, og de aktuelle systemtemperaturer, hvilken energikilde der er billigst i drift. Den energikilde som på det givne tidspunkt er billigst i drift vælges som 1. prioritet. Enkelt, smart og genialt, og med denne løsning kan man kun spare endnu mere på varmeregningen.

ELCO THISION S2 COMPACT

Til det store varmtvandsbehov

ELCO THISION S2 COMPACT er vores bedste kedel i programmet, vi kalder den gaskedlernes Rolls Royce. Kedlen kan tilbydes med en garanti aftale på hele 20 år, som sætter nye standarder i branchen.

I ELCO THISION S2 COMPACT er alle udsatte dele udført i syrefast rustfrit stål, ikke den billigste løsning, men til gengæld en løsning der garantere problemfri drift i mange år.  Selv den indbyggede højeffektive varmtvandsbeholder er i rustfri stål, alt sammen er med til at gøre det muligt for os, at tilbyde den helt unikke serviceaftale på 20 år.

Mere varmt vand.

Har man brug for store mængder varmtvand er det  ELCO THISION S2 COMPACT man skal vælge. Den indbyggede beholder er klassens mest effektive og leverer op til  729 liter 40 grader varmt badevand i timen, afhængig af version.

Som standard leveres ELCO THISION S2 COMPACT med klimastying, og en bruger flade som er meget nemt at betjene. Dog fås versionen ikke som på THISION MINI med REMOCON styringen, der kan tilgåes via din smartphone.

Kedlen fås i 2 størrelser til samme pris, enten som 17 eller 25 kW

Thision S2 compact

15 års tryghedsaftale

Som de eneste på markedet tilbyder ELCO og Gastech Energi en 15 års Total Trygheds Aftale, på dit nye naturgasfyr. Med denne aftale ved du præcist hvad din nye THISION MINI koster i drift i en 15 års periode, da både arbejdsløn og reservedele er indeholdt i service aftalen.

Service aftalen tegnes for en 4 årig periode når kedlen er ny. Efter 4 år kan aftalen forlænges til gasfyret er 15 år gammelt. Efter 15 år, kan der stadig laves en service aftale hvor arbejdsløn er indeholdt, men reservedele vil ikke indgå længere.

 

service
display-elco-thision-mini-600x400

Vi passer på dit fyr - altid

 

Har du indgået en Gastech service aftale på din nye THISION MINI som vi anbefaler, åbnes der nogle muligheder som kun ELCO gaskedler kan tilbyde. Mens du er på arbejde (mellem 8-16 i hverdage) overvåges kedlen af Gastechs interne serviceteknikkere. Skulle der opstå et problem i tidsrummet vil du blive ringet op for at aftale hvornår Gastechs serviceteknikker kan komme og løse problemet. På den måde er det slut med at komme hjem til et koldt hus, uden at vide besked.

Internet overvågningen giver også mulighed for at Gastechs interne teknikere kan foretage ændringer i klimastyringen, hvis der er parametre man ønsker indstillet - men ikke selv har mod på at betjene styringen. På denne måde kan vi sammen altid sikre at klimastyringen er indreguleret perfekt, hvilket giver dig den billigst mulige varmeregning og miljøvenlige drift.